Locatie

Het event vindt plaats in de Westhoek, meer bepaald in de Hoppestad Poperinge, op de site 'Poort tot Poperinge'. Deze site bevindt zich langsheen de Europalaan bij het binnenrijden van Poperinge vanuit de richting Ieper. Het betreft een complex van verschillende bedrijfsmodules. Het B2B-event gaat door op de bovenverdieping van het gebouw op onderstaande afbeelding. Het gebouw bevindt zich langs de straatzijde: Europalaan 1, 8970 Poperinge. Route

Met de auto

Het B2B-event gaat door op de bovenverdieping van de nieuwbouw. Kom je met de auto geef je in de GPS best Europalaan 5 in.  

Komende van de E17/A19, volg je de Noorderring rond Ieper tot in Poperinge. Op het einde van de weg links afslaan naar de Europalaan. Na 100 m tref je op uw rechterkant de 'Poort tot Poperinge'.  

Komende van de E40, neem je de N8 richting Ieper tot op de Noorderring waar je rechtsaf gaat. Je volgt de Noorderring tot in Ieper en op het einde van de weg sla je linksaf naar de Europalaan. Na 100 m tref je op uw rechterkant de 'Poort tot Poperinge'. 

Er is ruime parkeermogelijkheid (gratis) rondom het gebouw en achteraan de site (spoorweg). 


Met het openbaar vervoer

Poperinge is eveneens vlot bereikbaar per trein. 

Adres station Poperinge: Ieperstraat 167, 8970 Poperinge. Vanaf het station is het slechts 800 m wandelen tot de site 'Poort tot Poperinge'. 

Plan je reis met de reisplanner van de NMBS.

 

Over Poperinge

Poperinge is een stad in de provincie West-Vlaanderen en ligt in de streek West-Vlaams Heuvelland. De stad ligt in het zuiden van de Westhoek tegen de Franse grens en maakt deel uit van het administratieve en gerechtelijke arrondissement Ieper. Het is op Vlaams niveau een middelgrote stad en telt ruim 19.500 inwoners. Poperinge heeft een centrumfunctie voor de omliggende gemeenten. 

Wie Poperinge zegt, denkt aan bier en vooral aan hop. Deze hangende tuinen worden in België bijna uitsluitend in het Poperingse geteeld. Een 23-tal hopboeren telen op een oppervlakte van 158 ha. Een bezoek aan het hopmuseum is dus zeker een aanrader als je in de buurt bent. 

Verder beschikt Poperinge over een zeer divers aanbod aan industriële activiteiten: er zijn ongeveer 600 bedrijven actief. 70% van de bedrijven is gevestigd in Poperinge en de resterende 30% is min of meer gelijk verdeeld over de deelgemeenten. Poperinge telt één groot bedrijventerrein: het Sappenleen aan de zuidoostelijke rand van het stadscentrum. De Poort tot Poperinge, de locatie van het B2B-event, is gelegen nabij het Sappenleen. De Poort tot Poperinge is een complex van bedrijfsmodules in verschillende oppervlaktes voor kleinschalige nijverheid en handel. De Poort tot Poperinge is in volle ontwikkeling. 

Meer info over Poperinge is te lezen op www.poperinge.be.